Σταθοπούλου Χαρά

Η ιατρός Σταθοπούλου Χαρά γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Λύκειο Νέου Ψυχικού. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την αποφοιτησή της, εντάχθηκε στην επιστημονική ομάδα του “George Behrakis” Research Lab  όπου συμμετείχε σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα σχετικά με τη μελέτη του καπνίσματος.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο νοσοκομείο Α. Συγγρός, όπου ειδικεύθηκε σε όλο το φάσμα της ιατρικής βιοπαθολογίας με έμφαση στην εργαστηριακή διάγνωση δερματικών και αφροδίσιων νοσημάτων, όπως ονυχομυκητιάσειςμυκητιάσεις δέρματος και τριχωτού κεφαλήςσεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματαδερματίτιδες εκ demodexκ.α.

Κατόπιν ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο ΓΝΑ Γεννηματάς, ως ειδικευόμενη ιατρός στα τμήματα Αιματολογικό, Βιοχημικό, Μικροβιολογικό, Ανοσολογικό, Αιμοληψιών καθώς και στην Παθολογική κλινική.

Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση της σε ζητήματα ιατρικής Βιοπαθολογίας, Μικροβιολογίας και Διάγνωσης, ενώ συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικές μελέτες και ανακοινώσεις.

Η ιατρός δραστηριοποιείται στο ιδιωτικό της ιατρείο στην Λεοφώρο Κατεχάκη συνεχίζοντας το έργο της μητέρας της Μικροβιολόγου -Βιοπαθολόγου Σταθοπούλου-Λάσκαρη Σταυρούλας, η οποία ίδρυσε το ιατρείο στον ίδιο χώρο το 1995.